Specialiteiten
Runderrolletjes
Heerlijke runderrolletjes gevuld met parmaham en kaas in een Spaanse knoflookmarinade.
Houthakkerssteak
Een gemarineerd filetlapje, omwikkeld met gerookt spek. Het filetlapje is af gegarneerd met gefruite uitjes. De filetlapjes wegen ongeveer 150 gram per stuk.
Bereiding: Bak het filetlapje om en om ongeveer 6 minuten. Heerlijk met gekookte aardappels en bloemkool of andijvie.
Verse worst
De verse worst van Topslager de Leeuw is wereldberoemd in onze regio! Uiteraard komt de worst uit eigen worstmakerij. We maken deze als verse worst aan stuk of in saucijsjes. Klik hier voor meer info en de bereiding.
Sleetjes
Kant-en-klaar in de oven of voor op de barbecue. Van varkenshaasmedaillons.
Côte de Boeuf
Onze côte de boeuf is 5 tot 6 weken gerijpt. Mede door de rijping is deze botermals en vol van smaak. Klik hier voor een recept om de côte de boeuf op z'n lekkerst klaar te maken.
Katenhaasje
Een gemarineerd varkenshaasje, omwikkeld met katenspek. Het varkenshaasje weegt ca. 150 gram.
Bereiding: Zachtjes aanbraden, vervolgens 12 minuten braden met het deksel schuin op de pan. Lekker bij rauwkost en gebakken aardappeltjes.
Filet Americain
Onze filet americain is overheerlijk en smaakt goed op brood en toastjes. Op verzoek wordt de filet americain verrijkt met uitjes en/of pepertjes. De filet americain is verkrijgbaar in bakjes van circa 150 gram.