Worstmakerij
Vrijwel alle vleeswaren en worstsoorten worden op ambachtelijke wijze geproduceerd in onze worstmakerij. De grondstoffen worden nauwkeurig uitgekozen en voldoen aan hoge kwaliteitseisen: wij zijn altijd op zoek naar de beste kwaliteit!
"Haal er tegenwoordig de vleeswaren en ben nog niet beter tegen gekomen."
Specialiteiten
- Beenham
- Boerenachterham
- Gebraden rosbief
- Runderrookvlees
- Rookworst
- Gerookte speksoorten
- Balkenbrij
- Boterhamworst (uit eigen keuken)
- Rauwe ham uit eigen keuken
- Grillworst: naturel, kaas. kaas-sambal en kip.
- Gebraden gehakt
- Leverworst fijn, grof en breed (snijdbaar)
Buitenlandse vleeswaren
- Parmaham
- Seranoham
- Pancetta
- Mortadella
- Saltufo
- Truffelsalami
- Italiaans gehaktbrood
- Pain d'Ardenne
- Italiaanse gekookte ham